top of page
Etsi

Esittelyssä uudet lakimiesharjoittelijamme Mikko Karhunen ja Anna-Sofia Simpanen

Mikko Karhunen


Aloitin Hankintajuristeilla nyt marraskuussa ja ensimmäiset päivät ovat olleet todella mukavia! Tuntuu, että täällä on hyvä meininki ja kiinnostavia tehtäviä. Eli ensivaikutelma on ollut erittäin lupaava.


Asun Jätkäsaaressa eli aika lähellä työpaikkaa. Opiskelen Helsingin yliopistossa oikeustiedettä (sekä kansantaloustiedettä). Harrastukseni on viulunsoitto. Olen luonteeltani aika rauhallinen ja positiivinen.


Ennen Hankintajuristeille siirtymistäni olin kesätöissä Vantaan kaupungilla lakimiesharjoittelijana kaupunkiympäristön toimialalla. Tein siellä muun muassa sopimus-, ympäristö- ja kiinteistöoikeudellisia työtehtäviä.


Lakimiesharjoittelijana tehtäväni ovat aihealueiltaan monipuolisia. Toimeksiantojen osalta teen muun muassa tiedonhakua, erilaisia selvityksiä sekä asiakirjojen laadintaa. Lisäksi olen mukana toimittamassa sisäistä uutiskirjettä sekä hoidan puhelin- ja sähköpostipäivystystä.
Anna-Sofia Simpanen


Takana on vasta muutama työpäivä mutta fiilis on erittäin hyvä. Olen saanut heti ensimmäisestä päivästä lähtien mielekkäitä ja mielenkiintoisia työtehtäviä. Odotan innolla sekä uusia haasteita että uuden oppimista.


Olen opinnoissani loppusuoralla oleva oikeustieteen opiskelija Helsingin yliopistosta. Vapaa-ajallani vietän aikaa ystävien kanssa ja pyrin urheilemaan monipuolisesti. Juuri nyt olen innostunut padelista ja sählystä.

Ilmoittauduin juuri myös ensimmäiselle puolimaratonilleni. Urheilun lisäksi tykkään käydä museoissa ja keikoilla sekä testailla Helsingin uusia ravintoloita. Olen suhteellisen helposti innostuva ja utelias persoona ja nautin uusien asioiden kokeilemisesta.


Aikaisemmin olen työskennellyt muun muassa korkeimmassa hallinto-oikeudessa, lakiasiaintoimistossa sekä infra-alan hankintayksikössä.


Hankintajuristeilla työni on enimmäkseen toimeksiannoissa avustamista.
Uusia harjoittelijoita Hankintajuristeille

Aino Aitamurto Aloitin Hankintajuristeilla viime viikon lopulla ja pääsin heti kiinni työtehtäviini. Sain hyvän yleisperehdytyksen, jonka jälkeen pääsin työskentelemään toimeksiantojen parissa. Kaikki

Uusia harjoittelijoita Hankintajuristeille

Aleksandra Silén Aloitin lakimiesharjoittelijana Hankintajuristeilla tämän viikon alussa. Työtehtäviin olen päässyt tutustumaan heti ensimmäisestä päivästä lähtien muun yleisperehdytyksen ohella. Kaik

Comments


bottom of page