top of page
Etsi

Esittelyssä uudet kollegamme myyntipäällikkö Jan-Erik Mandelin sekä lakimies Juhana Järviö

Jan-Erik Mandelin


Uusi työ on lähtenyt vauhdikkaasti käyntiin ja pian on kaksi viikkoa täynnä Hankintajuristeilla. Minut on otettu vastaan erinomaisesti ja uusiin kollegoihin on ollut mukava tutustua.


Olen myynnin moniottelija ja kokemusta on kertynyt erinäköisistä myynnin esihenkilö-, kehittämis- ja myyntitehtävistä pian 18 vuoden ajalta. Perheeseeni kuuluu vaimoni lisäksi kaksi tarhaikäistä lasta, ja syksyllä saamme vahvistusta perheeseemme vielä yhden tähtisilmän verran. Työajan ulkopuolella puuhaamme paljon perheen kesken. Tykkään harrastaa monipuolisesti aina urheilusta nikkarointiin. Lähellä sydäntä on squash, pyöräily ja ulkona juokseminen sekä uiminen kuntosaliharrastusta unohtamatta. Olen myös musiikin suurkuluttaja ja parantumaton hifiharrastaja.


Ennen Hankintajuristeilla siirtymistä toimin Suomen johtavassa hankintaratkaisujen ja sopimuksenhallinnan digitalisoinnin ohjelmisto- ja palveluyrityksessä nimeltään Cloudia. Tätä ennen työskentelin rahoitusalla toimivassa Edenred-nimisessä yrityksessä.


Myyntipäällikkönä vastuualueenani minulla on nykyiset asiakkaat sekä uusasiakashankinta niin julkisella- kuin yrityspuolella. Tulen keskittymään myös myynnin kehittämistehtäviin.
Juhana Järviö


Aloitin alkuviikosta Hankintajuristeilla lakimiehenä. Minut otettiin hyvin vastaan ja pääsin nopeasti mukaan kiinnostavaan toimeksiantoon. Tykkään toimiston sijainnista, ja ainakin näin kesken kauneimman loppukesän tuntuu mukavalta kulkea toimistolle etätöissä kököttämisen sijaan. Tulen tekemään töitä erityisesti julkisten hankintojen parissa. Lisäksi osallistun tarpeen mukaan muunkinlaisten toimeksiantojen hoitamiseen.


Olen Helsingin yliopistosta valmistunut oikeustieteen maisteri. Ennen Hankintajuristeille tuloa työskentelin erityisasiantuntijana Kilpailu- ja kuluttajaviraston kilpailuneutraliteettivalvontatiimissä. Opiskeluaikana ehdin olla harjoittelijana asianajotoimistossa, liikenne- ja viestintäministeriössä sekä Kilpailu- ja kuluttajavirastossa.


Olen luonteeltani rauhallinen ja helposti lähestyttävä. Suhtaudun uusiin asioihin uteliaasti ja pidän uuden oppimisesta. Vapaa-aikana mielitekemistäni on lukeminen ja tv-sarjojen katselu.
Toimisto avoinna myös heinäkuussa!

Hankintajuristien toimisto on myös heinäkuussa avoinna normaaliin tapaan. Tapaamisia voitte sopia paitsi suoraan juristin kanssa, myös numerosta +358 40 038 3842 tai lähettämällä sähköpostia osoittees

Uusia harjoittelijoita Hankintajuristeille

Aino Aitamurto Aloitin Hankintajuristeilla viime viikon lopulla ja pääsin heti kiinni työtehtäviini. Sain hyvän yleisperehdytyksen, jonka jälkeen pääsin työskentelemään toimeksiantojen parissa. Kaikki

Uusia harjoittelijoita Hankintajuristeille

Aleksandra Silén Aloitin lakimiesharjoittelijana Hankintajuristeilla tämän viikon alussa. Työtehtäviin olen päässyt tutustumaan heti ensimmäisestä päivästä lähtien muun yleisperehdytyksen ohella. Kaik

Comments


bottom of page