top of page
Etsi

Uusia harjoittelijoita Hankintajuristeille

Aino Aitamurto


Aloitin Hankintajuristeilla viime viikon lopulla ja pääsin heti kiinni työtehtäviini. Sain hyvän yleisperehdytyksen, jonka jälkeen pääsin työskentelemään toimeksiantojen parissa. Kaikki työkaverit ovat olleet mukavia ja olo on tervetullut. Odotan innolla, mitä tuleman pitää!

Aloittelen neljättä vuotta Helsingin yliopiston oikeustieteellisessä, eli opinnoissa alkaa loppusuora häämöttämään. Olen harrastanut tennistä nyt noin 15 vuotta, jonka lisäksi pidän myös muista mailapeleistä, kuten padel ja sulkapallo. Kotona meillä asustelee 7 kuukauden ikäinen cockerspanielin pentu. Olen ulospäinsuuntautunut persoona ja pidän uuden oppimisesta sekä uusista haasteista.


Ennen Hankintajuristeilla aloittamista työskentelin 1,5 vuotta asianajotoimistossa. Lisäksi olen toiminut oikeustieteellisen tiedekuntajärjestön valmennuskurssitoiminnan avustavana kurssipäällikkönä muutaman vuoden.


Keskeisin tehtäväni Hankintajuristeilla tulee olemaan pääasiassa asiakastoimeksiannoissa avustaminen, johon liittyy muun muassa oikeudellista selvitystyöt sekä erilaisten asiakirjojen laatiminen.
Juuso Mäkinen


Vastaanotto Hankintajuristeilla oli todella lämmin ja tunsin oloni heti tervetulleeksi. Työilmapiiri vaikuttaa hyvältä ja kollegat erittäin mukavilta.


Olen kolmannen vuoden oikeustieteen opiskelija Turusta, missä opiskelen Turun yliopistossa. Olen kiinnostunut monenlaisista eri asioista. Oikeudellisesti kiinnostavimpia ovat toki julkiset hankinnat ja niihin liittyvät kysymykset. Olen myös kiinnostunut esimerkiksi yritysjuridiikasta ja lohkoketjuteknologiasta. Vapaa-ajalla harrastan urheilua monissa eri muodoissa, kuten pelaan pallopelejä, käyn kuntosalilla ja lenkkeilen.


Ennen Hankintajuristeille siirtymistä olen tehnyt monia eri töitä autonkuljettajasta järjestyksenvalvojaan. Julkisista hankinnoista minulla on kokemusta Varsinais-Suomen sairaanhoitopiirin logistiikkakeskuksesta, missä toteutin monia erilaisia kulutustavarahankintoja.


Hankintajuristeilla keskeisimmät työtehtäväni tulevat olemaan muun muassa toimeksiannoissa avustamista ja koulutusmateriaalien valmistelua. Odotan innolla tulevia haasteita.
Uusia harjoittelijoita Hankintajuristeille

Aleksandra Silén Aloitin lakimiesharjoittelijana Hankintajuristeilla tämän viikon alussa. Työtehtäviin olen päässyt tutustumaan heti ensimmäisestä päivästä lähtien muun yleisperehdytyksen ohella. Kaik

Harjoittelu Hankintajuristeilla

Oikeustieteen opiskelijoille suunnatun blogisarjan mahdollisesti kiinnostavin osa on viimein käsillä. Eli millaista on lakimiesharjoittelu Hankintajuristeilla? Tämä kirjoitus on tiivis katsaus lakimie

Comments


bottom of page