top of page
Etsi

Uusia harjoittelijoita Hankintajuristeille

Aleksandra Silén


Aloitin lakimiesharjoittelijana Hankintajuristeilla tämän viikon alussa. Työtehtäviin olen päässyt tutustumaan heti ensimmäisestä päivästä lähtien muun yleisperehdytyksen ohella. Kaikki kollegat ovat olleet ystävällisiä ja avuliaita. Olen kokenut itseni todella tervetulleeksi. Harjoitteluni ajan avustan asiakastoimeksiannoissa ja hoidan muita määrättyjä työtehtäviä. Työpäiväni täyttyvät pääosin julkisiin hankintoihin liittyvistä kilpailutus- ja tietosuojakysymyksistä.


Tällä hetkellä viimeistelen tietosuojaan liittyvää oikeustieteen maisteritutkielmaani Lapin yliopistossa. Olen suorittanut CIPP/E-tietosuojasertifikaatin ja aiemmalta koulutukseltani olen filosofian maisteri ja liiketalouden tradenomi. Olen työskennellyt useamman vuoden Verohallinnossa, sittemmin olen opintojeni ohella ollut töissä Aalto-yliopiston tietoturvatiimissä sekä liikenne- ja viestintäministeriön talous- ja hallintoyksikössä.


Asun Raumalla puolisoni ja kahden rescue-kissamme kanssa.

Pidän lukemisesta ja neulomisesta, aina on vähintään yksi kirja ja neuletyö kesken. Työn vastapainoksi liikun säännöllisesti käyden ryhmäliikuntatunneilla ja joogaten. Keväästä syksyyn suurin osa vapaa-ajastani kuitenkin kuluu puutarhatöissä Vanhan Rauman sydämessä.
Henna Marttila


Odotin töiden alkua innokkaasti, ja ensimmäiset työtehtävät lakimiesharjoittelijana ovat vastanneet innostukseni tasoa. Uudet kollegat ovat mukavia ja toimistolla on käytännölliset puitteet myös liikenneyhteyksien suhteen, joten töihin tulo on helppoa! Työssäni avustan talon juristeja erilaisissa toimeksiannoissa.


Vapaa-ajallani pelaan shakkia ja lenkkeilen. Luen paljon, eritoten spekulatiivista fiktiota, ja kirjoitan sitä itsekin. Muita mielenkiinnon kohteitani ovat tietotekniikka ja videopelit, joita pelaan pienessä tiimissä ystävien seurassa. Soitan myös omaksi ilokseni kitaraa. Opin mielelläni jatkuvasti uutta ja haastan itseäni esimerkiksi vieraiden kielten parissa. Minua ei haittaa astua mukavuusalueeni ulkopuolelle: minusta se kasvattaa luonnetta.


Olen alun perin koulutukseltani kemian laborantti. Hain opiskelemaan oikeustiedettä, koska kaipasin työhöni enemmän kirjatiedon hallintaa ja mahdollisuuksia hyödyntää luovuutta. Opintojeni aikana tutustuin julkisiin hankintoihin, joista sittemmin laadin oikeusnotaarin opinnäytteeni. Kartutin hankintaosaamistani lakimiesharjoittelijana kunnan palveluksessa. Pro graduni käsittelee EU:n hankintadirektiivejä.
Toimisto avoinna myös heinäkuussa!

Hankintajuristien toimisto on myös heinäkuussa avoinna normaaliin tapaan. Tapaamisia voitte sopia paitsi suoraan juristin kanssa, myös numerosta +358 40 038 3842 tai lähettämällä sähköpostia osoittees

Uusia harjoittelijoita Hankintajuristeille

Aino Aitamurto Aloitin Hankintajuristeilla viime viikon lopulla ja pääsin heti kiinni työtehtäviini. Sain hyvän yleisperehdytyksen, jonka jälkeen pääsin työskentelemään toimeksiantojen parissa. Kaikki

Comentarios


bottom of page