Etsi

Esittelyssä uusi lakimiesharjoittelijamme Johanna Pihlaja


Alku Hankintajuristeilla on lähtenyt sujumaan oikein mukavasti ja vauhdikkaasti. Päivät menevät nopeasti mielenkiintoisten tehtävien äärellä. Opiskelen oikeustieteen maisteriksi Itä-Suomen yliopistossa ja kiinnostuksenkohteeni ovat sopimusoikeus ja julkiset hankinnat.


Harrastan hevosten hoitoa ja ratsastusta sekä koiran kanssa lenkkeilyä. Asumme maatilalla mieheni sekä koirani kanssa ja meillä on viisi hevosta. Olen luonteeltani eläinrakas, energinen ja toimelias. Aiemmalta koulutukseltani olen bioanalyytikko. Olenkin ollut töissä aiemmin sairaalan laboratoriossa yli 10 vuoden ajan monipuolisissa tehtävissä asiakaspalvelussa ja analytiikassa.


Tulen olemaan mukana sosiaali- ja terveysalan hankinnoissa sekä muissa hankinnoissa. Lisäksi tulen hoitamaan harjoittelijoille kuuluvia tehtäviä kuten koulutusten laadintaa.


Johannan yhteystiedot
Suomen Hankintajuristit Asianajotoimisto Oy on moderni ja kansainvälinen julkisiin hankintoihin, liikejuridiikkaan ja riidanratkaisuun keskittynyt asianajotoimisto. Tällä hetkellä työllistämme yli 30