top of page
Etsi

Esittelyssä uusi lakimiesharjoittelijamme Johanna Pihlaja


Alku Hankintajuristeilla on lähtenyt sujumaan oikein mukavasti ja vauhdikkaasti. Päivät menevät nopeasti mielenkiintoisten tehtävien äärellä. Opiskelen oikeustieteen maisteriksi Itä-Suomen yliopistossa ja kiinnostuksenkohteeni ovat sopimusoikeus ja julkiset hankinnat.


Harrastan hevosten hoitoa ja ratsastusta sekä koiran kanssa lenkkeilyä. Asumme maatilalla mieheni sekä koirani kanssa ja meillä on viisi hevosta. Olen luonteeltani eläinrakas, energinen ja toimelias. Aiemmalta koulutukseltani olen bioanalyytikko. Olenkin ollut töissä aiemmin sairaalan laboratoriossa yli 10 vuoden ajan monipuolisissa tehtävissä asiakaspalvelussa ja analytiikassa.


Tulen olemaan mukana sosiaali- ja terveysalan hankinnoissa sekä muissa hankinnoissa. Lisäksi tulen hoitamaan harjoittelijoille kuuluvia tehtäviä kuten koulutusten laadintaa.

Uusia harjoittelijoita Hankintajuristeille

Aino Aitamurto Aloitin Hankintajuristeilla viime viikon lopulla ja pääsin heti kiinni työtehtäviini. Sain hyvän yleisperehdytyksen, jonka jälkeen pääsin työskentelemään toimeksiantojen parissa. Kaikki

Uusia harjoittelijoita Hankintajuristeille

Aleksandra Silén Aloitin lakimiesharjoittelijana Hankintajuristeilla tämän viikon alussa. Työtehtäviin olen päässyt tutustumaan heti ensimmäisestä päivästä lähtien muun yleisperehdytyksen ohella. Kaik

Opmerkingen


bottom of page