top of page
Etsi

Uusia osaajia Hankintajuristeille

Lotta Parisaari lakimieheksi


Minulla on pari viikkoa takana Hankintajuristeilla ja fiilis on todella positiivinen. Työkaverit ovat ottaneet hyvin mukaan porukkaan ja olen ensimmäisestä päivästä lähtien päässyt työskentelemään mielenkiintoisten työtehtävien parissa. Paljon uutta on jo tullut opittua, joten odotan innolla, mitä tulevaisuus tuo tullessaan. Hankintajuristeilla tulen tekemään hankintoihin, sopimusoikeuteen sekä riidanratkaisun liittyviä tehtäviä.


Olen vastavalmistunut lakimies Itä-Suomen yliopistosta ja asun Helsingissä. Aikaisemmin olen työskennellyt pienessä asianajotoimistossa, jossa työtehtäväni käsittelivät yksityishenkilöiden ja yritysten monipuolisia oikeudellisia toimeksiantoja.


Vapaa-ajalla harrastan monipuolisesti urheilua, kuten tennistä ja kuntosalia. Lisäksi tykkään matkustella ja olen asunut muutamaan otteeseen ulkomailla kuten Yhdysvalloissa sekä Skotlannissa. Luonteeltani olen helposti uusista jutuista innostuva tyyppi. Tykkään myös haastaa itseäni.
Rami-Eikka (Eikka) Lehtonen lakimiesharjoittelijaksi


Itselläni on myös pari viikkoa takana Hankintajuristeilla ja todella hyvällä mielellä! Etätöiden vuoksi ei ole vielä tullut törmättyä läheskään kaikkiin, mutta toimistolla ehdin jo osan kanssa vaihtamaan muutaman sanan. Työnteon aloittaminen oli todella mukavaa, kun tunsi olonsa tervetulleeksi heti ovesta sisään tullessa.


Hankintajuristeilla tulen avustamaan määrätyissä työtehtävissä. Tämän lisäksi hoidan lakimiesharjoittelijoille kuuluvia tehtäviä yhdessä muiden harjoittelijoiden kanssa.


Olen aiemmin työskennellyt kivipohjaisia rakennusmateriaaleja valmistavassa yrityksessä erilaisten projektien parissa. Sittemmin toimin lakimiesharjoittelijana pienessä turkulaisessa asianajo-toimistossa, jossa avustin toimiston asianajajia toimeksiannoissa ja huolehdin toimistorutiineista. Viimeisen puoli vuotta ennen Hankintajuristeille siirtymistäni on kulunut oikeustieteen opintojen loppuun saattamisessa Turun yliopistossa.


Aikaisemmalta koulutukseltani olen rakennusinsinööri. Asun puolisoni kanssa Turussa ja suuren osan työpäivistäni tulen todennäköisesti tekemään etänä kotoa käsin. Onneksi tämä onnistuu Hankintajuristeilla erinomaisesti!


Vapaa-ajalla liikun mielelläni luonnossa. Luonnossa oleskelu toimii hyvänä vastapainona kaupungin vilskeelle. Myös elämykset hyvän ruoan tai live-musiikin parissa ovat minulle tärkeä osa vapaa-aikaa. Ihmisenä olen helposti lähestyttävä ja lojaali, ja pyrin aina pitämään suupieleni ylöspäin.
Uusia harjoittelijoita Hankintajuristeille

Aino Aitamurto Aloitin Hankintajuristeilla viime viikon lopulla ja pääsin heti kiinni työtehtäviini. Sain hyvän yleisperehdytyksen, jonka jälkeen pääsin työskentelemään toimeksiantojen parissa. Kaikki

Uusia harjoittelijoita Hankintajuristeille

Aleksandra Silén Aloitin lakimiesharjoittelijana Hankintajuristeilla tämän viikon alussa. Työtehtäviin olen päässyt tutustumaan heti ensimmäisestä päivästä lähtien muun yleisperehdytyksen ohella. Kaik

bottom of page