top of page

Riidanratkaisu

Hankintajuristeilla on laaja kokemus erilaisten riita-asioiden hoitamisesta. Avustamme asiakkaitamme ja toimimme asiamiehenä kaikissa yleisissä tuomioistuimissa, hallinto- ja erityistuomioistuimissa sekä välimiesmenettelyissä. Avustamme erityisesti sopimusriita-asioissa tuomioistuimissa sekä välimiesmenettelyissä, hankintoihin liittyvissä valitusasioissa sekä muissa markkinaoikeudellisissa asioissa, työ- ja virkaoikeudellisissa riita-asioissa sekä ympäristö- ja työrikosasioissa.
 

Riita-asioissa pyrimme ensisijaisesti löytämään asiakkaallemme edullisen sovintoratkaisun. Mikäli sovintoratkaisun neuvotteleminen ei ole mahdollista, analysoimme vaatimusten menestymisen mahdollisuudet, laadimme strategian ja toimimme asiamiehenä tuomioistuimessa taikka muussa menettelyssä.


Toimistollamme on hyvin laaja-alainen kokemus eri toimialojen riita-asioiden hoitamisesta ja tunnemme syvällisesti eri toimialoja koskevan erityissääntelyn sekä toimintaympäristön. Avustamme laajasti kansainvälisessä riidanratkaisussa ja kumppaniverkostomme kautta löydämme parhaan paikallisen asiantuntijan lähes kaikilla mantereilla.

Riidanratkaisussa avustamme erityisesti:
 

  • Oikeudenkäynnit tuomioistuimissa

  • Hallintoprosessit

  • Välimiesmenettelyt

  • Sovittelumenettelyt

  • Julkisiin hankintoihin liittyvä muutoksenhaku, valitukset ja vahingonkorvausasiat

Ota yhteyttä

Marita Iskala

Marita Iskala

Asianajaja, hallituksen puheenjohtaja

+358 44 5566 333
marita.iskala@hankintajuristit.fi
Eemeli Iskala

Eemeli Iskala

Asiakkuusjohtaja

+358 40 194 3964

eemeli.iskala@hankintajuristit.fi

Hanna-Mari Harju

Hanna-Mari Harju

Asianajaja 

+358 40 706 3828
hanna-mari.harju@hankintajuristit.fi
bottom of page