top of page
Modern Building

Rakentaminen

Kiinteistöt

Infra

Toimistomme on vahvasti erikoistunut rakennushankkeisiin ja kiinteistöjen juridiikkaan. Alaan erikoistuneilla lakimiehillämme on poikkeuksellisen syvällinen ymmärrys toimialasta. Toimimme sekä talonrakentamisen että infrarakentamisen hankkeissa.

Palvelemme kiinteistöjen omistajia, hallinnoijia ja urakoitsijoita sekä kiinteistöpalveluiden tuottajia. Olemme vahvasti erikoistuneet julkisen sektorin hankkeisiin. Avustamme julkista sektoria hankintalain ja erityisalojen hankintalain mukaisten kilpailutusten toteuttamisessa sekä niihin liittyvissä kysymyksissä. Olemme kilpailuttaneet satoja rakentamiseen ja kiinteistöihin liittyviä hankkeita. Palvelemme useita kuntia sekä julkisia vuokratalo- ja asumisoikeusyhtiöitä.

Neuvomme rakennushankkeissa, kiinteistöpalveluihin sekä kiinteistötransaktioihin liittyvissä kysymyksissä, sopimusjuridiikkaan liittyvissä asioissa sekä riitaisuuksien ratkaisuissa. Neuvomme jatkuvasti myös tilaajavastuulakiin sekä rakentamisen tiedonantovelvollisuuteen liittyvissä kysymyksissä.

Toimistomme asianajajat ovat tunnettuja elinkaarihankkeisiin liittyvästä osaamisestaan.

  • PPP- ja elinkaarihankkeet

  • Uudis-ja korjausrakentaminen

  • Kiinteistöjen hoito, huolto ja kunnossapito 

  • Infrahankkeet

bottom of page