top of page
Etsi

Rekrytoimme jälleen asianajajia ja lakimiehiä


Suomen Hankintajuristit Asianajotoimisto Oy on moderni ja kansainvälinen julkisiin hankintoihin, liikejuridiikkaan ja riidanratkaisuun keskittynyt asianajotoimisto. Tällä hetkellä työllistämme yli 30 henkilöä.


Toimintamme kasvaessa haemme joukkoomme lisää hyviä tyyppejä.


Kiinnostaako sinua kehittyä oman alasi huippuasiantuntijaksi? Koetko esihenkilötyön omaksesi? Puhutteleeko sinua asianajopalveluiden myyntitehtävät osana asiantuntijatyötä? Meillä nämä kaikki urapolut ovat mahdollisia, joko yhdessä tai erikseen. Saat vastuuta osaamisesi kehittyessä.


Keitä me olemme? Me olemme joukkue ihmisiä, joiden yhteisenä intohimona on auttaa asiakasta oikeudellisissa asioissa kokonaisvaltaisesti ja uudella tavalla. Palvelumme ovat tuloksellisia ja vaikuttavia.

Mitä me teemme? Suurin osa toimeksiannoistamme koskee julkisia hankintoja, sopimusoikeutta, työoikeutta, yhtiöoikeutta tai riidanratkaisua.

Mikä työyhteisössämme on erityistä? Hankintajuristeilla on erinomainen porukka ja poikkeuksellinen yhteishenki. Meillä on kattavat luontoisedut (esimerkiksi personal trainer), joustava työaika ja etätyömahdollisuus. Tuemme monipuolisesti työn ja perhe-elämän yhteensovittamista ja työssä kehittymistä. Moderni ja viihtyisä toimistomme sijaitsee Helsingin ydinkeskustassa.

Mitä toivomme sinulta? Arvostamme aikaisempaa työkokemusta esimerkiksi hankintayksiköstä tai asianajotoimistosta. Voit olla taustaltasi esimerkiksi ICT-juristi, Sote-juristi, tietosuojajuristi, työoikeusjuristi tai urakkariitoihin perehtynyt asianajaja. Kansainvälisten toimeksiantojemme johdosta erinomaisesta kielitaidosta (erityisesti englanti ja ruotsi, mutta myös muut EU:n viralliset kielet) on etua. Toivomme sinulta aktiivista työotetta, huolellisuutta ja tarkkuutta toimeksiantojen hoitamisessa sekä hyviä vuorovaikutustaitoja.

Odotamme kuulevamme sinusta viimeistään pe 29.4.2022 mennessä sähköpostiosoitteeseen rekry@hankintajuristit.fi Liitäthän luottamukselliseen hakemukseesi myös ansioluettelon ja palkkatoivomuksen.

Voit kysyä meiltä lisätietoja seuraavasti:


19.4.2022 klo 9-11 Kiira Koponen (VT, ryhmäesihenkilö), puh. 040 834 4237


20.4.2022 klo 15-16 Marita Iskala (asianajaja, hallituksen puheenjohtaja), puh. 044 5566 333
Toimisto avoinna myös heinäkuussa!

Hankintajuristien toimisto on myös heinäkuussa avoinna normaaliin tapaan. Tapaamisia voitte sopia paitsi suoraan juristin kanssa, myös numerosta +358 40 038 3842 tai lähettämällä sähköpostia osoittees

Uusia harjoittelijoita Hankintajuristeille

Aino Aitamurto Aloitin Hankintajuristeilla viime viikon lopulla ja pääsin heti kiinni työtehtäviini. Sain hyvän yleisperehdytyksen, jonka jälkeen pääsin työskentelemään toimeksiantojen parissa. Kaikki

Commentaires


bottom of page