top of page
Etsi

Rekry: Juristiharjoittelijoita

Etsimme juristiharjoittelijoita vuonna 2024 (mieluiten 01/24, aloitusajankohta sovittavissa) alkavaan harjoittelujaksoon. Harjoittelujakso on kokopäiväinen ja kestää 6 kuukautta.


Hakijoissa arvostamme:

  • työkokemusta ja opintoja julkisista hankinnoista, sopimusoikeudesta ja/tai työoikeudesta;

  • hyviä vuorovaikutustaitoja sekä sujuvaa kirjallista ja suullista esitystaitoa;

  • tiimityötaitoja sekä itsenäistä työotetta; sekä

  • motivoitunutta ja innostunutta asennetta sekä halua oman osaamisen kehittämiseen.

Hakemamme juristiharjoittelijat voivat olla opintojensa eri vaiheissa. Senior-juristiharjoittelija on tyypillisesti opintojensa loppuvaiheessa oleva opiskelija, kun taas junior-juristiharjoittelija voi olla opintojensa alku- tai keskivaiheessa. Edellytämme erinomaista suomen ja englannin kielen taitoa. Muu kielitaito katsotaan eduksi.


Mitä harjoittelujakso sisältää?

Tarjoamme mielenkiintoisia ja haastavia työtehtäviä, kilpailukykyisen palkkauksen lounas-, virike- ja matkaetuineen sekä joustavat työajat. Lisäksi toimiston personal trainerin palvelut ovat käytettävissäsi viikoittain. Tehtävässäsi toimit kiinteässä yhteistyössä juristitiimin jäsenenä ja saat mentorointia omalta tiiminvetäjältäsi. Työtehtäväsi painottuvat julkisia hankintoja, sopimusoikeutta, työoikeutta ja riidanratkaisua koskeviin toimeksiantoihin. Harjoittelujakson aikana sekä junior- että seniorharjoittelija pääsee tekemään monipuolisesti avustavan juristin tehtäviä. Juniortason harjoittelija toimii lisäksi tarvittaessa toimistopäällikön sijaisena ja harjoittelu on tämän vuoksi paikan päällä toimistossa tehtävää työtä. Seniortason harjoittelu on hybridityö.


Miten haet?

Liitäthän hakemukseesi CV:n ja hakemuskirjeen lisäksi myös opintosuoritusotteen ja palkkatoiveen. Mainitsethan myös, että haetko junior- vai seniortason paikkaa.

Voit lähettää hakemuksesi sähköpostiosoitteeseen rekry@hankintajuristit.fi. Paikat täytetään sitä mukaan, kun sopivat henkilöt löytyvät. Hakuaika päättyy 31.12.2023.

Lisätietoja rekrytointiprosessista antaa Toimistopäällikkö Joni Heino +358 40 571 3816

Tutustu myös Hankintajuristien verkkosivuilla ajankohtaiseen blogikirjoitukseen oikkarin uramahdollisuuksista hankintojen parissa: https://www.hankintajuristit.fi/post/oikkari-miltä-kuulostaisi-tulevaisuus-hankintojen-parissa

Rekry: Juristeja

Haemme juristeja osaksi upeaa tiimiämme. Hakijoissa arvostamme: työkokemusta työoikeudesta, julkisista hankinnoista (urakka- ja ICT-hankinnat luetaan eduksi) ja sopimusoikeudesta; hyviä vuorovaikutust

Comments


bottom of page