top of page
Etsi

Esittelyssä uusi lakimiehemme Victoria Sandberg


Valmistuin viime syksynä oikeustieteen maisteriksi Turun Yliopistosta ja ennen sitä suoritin oikeusnotaarin tutkintoni Åbo Akademissa. Maisterivaiheessa opiskelin myös yhden lukukauden Budapestissa.


Alun perin olen kotoisin Närpiöstä, joten äidinkielenäni puhun kuuluisaa Närpiön murretta, jonka varmasti kuulee hassusta aksentistani. Vapaa-ajalla harrastan monipuolisesti liikuntaa ja hetki sitten aloitin lapsuuteni lempiharrastuksen eli telinevoimistelun uudelleen. Luen myös paljon kirjoja, mikä on introvertti-luonteelleni paras tapa rentoutua esimerkiksi pitkän työviikon jälkeen.


Viime vuoden aikana olen työskennellyt lakimiehenä Svenska handelshögskolanissa ja opintojeni aikana olen myös kerryttänyt työkokemusta muun muassa asianajotoimistosta, KPMG:ltä ja Verohallinnosta. Suoritin myös yhden harjoitteluistani Gjøvikin käräjäoikeudessa, Norjassa.


Hankintajuristeilla tulen ensisijaisesti tekemään julkisiin hankintoihin ja sopimusoikeuteen liittyviä toimeksiantoja. Olen jo saanut tosi hyvän fiiliksen tästä yrityksestä ja sen työyhteisöstä, joten mielenkiinnolla odotan, minkälaisia haasteita työ tuo mukanaan ja minkälaisiin ihmisiin pääsee tutustumaan.

Toimisto avoinna myös heinäkuussa!

Hankintajuristien toimisto on myös heinäkuussa avoinna normaaliin tapaan. Tapaamisia voitte sopia paitsi suoraan juristin kanssa, myös numerosta +358 40 038 3842 tai lähettämällä sähköpostia osoittees

Uusia harjoittelijoita Hankintajuristeille

Aino Aitamurto Aloitin Hankintajuristeilla viime viikon lopulla ja pääsin heti kiinni työtehtäviini. Sain hyvän yleisperehdytyksen, jonka jälkeen pääsin työskentelemään toimeksiantojen parissa. Kaikki

Comments


bottom of page