top of page
Etsi

Esittelyssä uusi lakimiehemme Pekka Kääriäinen



Olen Kuopiosta kotoisin oleva oikeustieteen maisteri. Valmistuin Helsingin yliopistosta joulukuussa 2018, minkä jälkeen olen toiminut lakimiehenä Järvenpään kaupungilla ja hallitussihteerinä opetus- ja kulttuuriministeriössä. Molemmissa tehtävissä olen päässyt kerryttämään kokemusta etenkin julkisista hankinnoista, sopimuksista ja erilaisten hallintopäätösten valmistelusta. Opiskeluaikoina suoritin myös useamman harjoittelujakson asianajoalalla.


Olen kolmen lapsen isä ja asumme perheeni kanssa Järvenpäässä. Työajan ulkopuolella viihdyn kirjojen, elokuvien ja musiikin parissa. Olen myös kiinnostunut käytännössä kaikesta urheilusta ja tykkään seurata varsinkin jääkiekkoa ja jalkapalloa niin kotisohvalla kuin paikan päällä katsomossakin. Pidän myös luonnossa liikkumisesta ja olenkin innokas maastopyöräilijä ja polkujuoksija.


Aloitin Hankintajuristeilla joulukuun alussa ja tulen ainakin aluksi tekemään täällä julkisiin hankintoihin sekä kunta- ja hallinto-oikeuteen liittyviä tehtäviä. Ensimmäiset päivät ovat menneet nopeasti ja uutta opetellessa, mutta olen viihtynyt erinomaisesti ja on tullut sellainen tunne, että täällä on mukava tehdä töitä.





Uusia harjoittelijoita Hankintajuristeille

Aino Aitamurto Aloitin Hankintajuristeilla viime viikon lopulla ja pääsin heti kiinni työtehtäviini. Sain hyvän yleisperehdytyksen, jonka jälkeen pääsin työskentelemään toimeksiantojen parissa. Kaikki

Uusia harjoittelijoita Hankintajuristeille

Aleksandra Silén Aloitin lakimiesharjoittelijana Hankintajuristeilla tämän viikon alussa. Työtehtäviin olen päässyt tutustumaan heti ensimmäisestä päivästä lähtien muun yleisperehdytyksen ohella. Kaik

Comments


bottom of page