Etsi

Esittelyssä uusi bid managerimme Minna Valenko


Olen sellainen ihminen, jolla on monta rautaa tulessa. Työn ohessa olen aina myös opiskellut ja siksi kutsun opiskelua harrastuksekseni. Työhistoriani on hyvin pitkälti kulttuuripuolelta, mutta aina minua on kiinnostanut julkishallinto ja sen hierarkia sekä protokolla.


Aikaisemmin olen työskennellyt mm. Helsingin Musiikkitalo Oy:n palveluksessa hallintosihteerinä. Minuun teki vaikutuksen myös työkokeilu Tasavallan presidentin kansliassa. Koulutukseltani olen sihteeri.

Koska elämä ei ole pelkkää työtä ja opiskelua, niin suurimman huomion kotona saa kaksi Maine Coon -kissaani ─ Emma ja Meeri. Tanssi- ja iskelmämusiikki on myös tärkeä asia minulle. Olenkin ollut mukavissa kesätöissä Seinäjoen Tangomarkkinoilla jo 16 kesää erilaisissa työtehtävissä. Kaiken tämän lisäksi olen myös kouluttautunut meikkaaja-maskeeraajaksi ja tehnyt niitä töitä kymmenen vuoden ajan erilaisissa projekteissa.


Mitä sitten minua odottaa uudessa työssäni? Työtehtäväni ovat monipuolisia - mm. palvelukartoitusta ja tarjousten tekemistä sekä HR:n kehittämistä. Saa ideoida ja oppia uutta. Täydellinen työtehtävä minulle!


Vaikka työpäiviä on takana vain muutama, niin erityisesti mieltäni on lämmittänyt se, että täällä oli kaikki valmiina. Tuli sellainen olo, että olen erittäin tervetullut. On ollut helppo hypätä täysillä eteenpäin liikkuvaan junaan ja päästä heti työn syrjään kiinni.Minnan yhteystiedot
Suomen Hankintajuristit Asianajotoimisto Oy on moderni ja kansainvälinen julkisiin hankintoihin, liikejuridiikkaan ja riidanratkaisuun keskittynyt asianajotoimisto. Tällä hetkellä työllistämme yli 30