top of page
Etsi

Esittelyssä uudet tiimiläiset lakimies Joonas Sormunen ja lakimiesharjoittelija Elias Nassir


Joonas Sormunen


Olen 30-vuotias oikeustieteen maisteri ja kotoisin pääkaupunkiseudulta. Valmistuin joulukuussa 2019 Helsingin yliopistosta. Vapaa-ajalla yritän liikkua monipuolisesti. Eniten aikaa tulee käytettyä kuntosalilla ja lenkkipolulla, mutta pyrin harrastamaan satunnaisesti myös erilaisia pallopelejä aina tenniksestä jalkapalloon. Viime talvena innostuin vuosikymmenen tauon jälkeen kokeilemaan vauhtiani myös hiihtoladulla.


Hankintajuristeilla tulen keskittymään ICT-hankintoihin, sopimusoikeuteen ja myöhemmin mahdollisesti myös riidanratkaisuun.

Ennen Hankintajuristeille siirtymistä työskentelin Helsingin kaupungilla kasvatuksen ja koulutuksen toimialalla ICT-hankintojen parissa usean vuoden ajan. Kokemusta kertyi erilaisista pienemmistä ja suuremmista järjestelmähankinnoista sekä ketterän kehitystiimin kilpailuttamisesta.


Aloitus on koronatilanteesta huolimatta sujunut oikein hyvin ja olen päässyt hyvin mukaan tekemään erilaisia mielenkiintoisia toimeksiantoja. Odotukset uuden työpaikan suhteen ovat erittäin hyvät ja odotan innolla, mitä tulevaisuus tuo tullessaan.
Elias Nassir


Aloitin opinnot Helsingin yliopiston oikeustieteellisessä tiedekunnassa vuonna 2019 eli toinen vuosi tulee tänä keväänä täyteen. Vapaa-aika kuluu lenkkeillessä, kuntosalilla ja tyttöystävän ja hänen koiransa kanssa ulkoillessa sekä ruokaa laittaessa.


Minulla ei ole aikaisempaa oman alan työkokemusta. Aiemmin olen ollut Niemi Palveluilla muuttajana ja myyntiedustajana. Työtehtävät Hankintajuristeilla lakimiesharjoittelijana tulevat vielä tarkentumaan, mutta ainakin avustan julkisiin hankintoihin liittyvissä toimeksiannoissa ja koulutusmateriaalien laatimisessa.


Työt ovat lähteneet käyntiin hyvillä fiiliksillä. Innolla odotan, mitä kaikkea uutta työtehtävät tulevat pitämään sisällään.Toimisto avoinna myös heinäkuussa!

Hankintajuristien toimisto on myös heinäkuussa avoinna normaaliin tapaan. Tapaamisia voitte sopia paitsi suoraan juristin kanssa, myös numerosta +358 40 038 3842 tai lähettämällä sähköpostia osoittees

Uusia harjoittelijoita Hankintajuristeille

Aino Aitamurto Aloitin Hankintajuristeilla viime viikon lopulla ja pääsin heti kiinni työtehtäviini. Sain hyvän yleisperehdytyksen, jonka jälkeen pääsin työskentelemään toimeksiantojen parissa. Kaikki

Comments


bottom of page