top of page
Etsi

Esittelyssä uudet lakimiehemme Leena Morri ja Vilppu Muuronen

Leena Morri


Olen aloittanut uudet työt innolla. Uskon pääseväni monipuolisiin tehtäviin sekä mielenkiintoisiin hankintajuridiikan ja muiden julkisen sektoriin liittyvien oikeudellisten kysymysten kiemuroihin. On hienoa työskennellä osaavassa ja innostuneessa työyhteisössä julkisten hankintojen näköalapaikalla.

Koulutukseltani olen oikeustieteen maisteri, OTM sekä VTM kansainvälisestä politiikasta ja valtio-opista. Olenkin kiinnostunut julkishallinnon oikeudellisista kysymyksistä ja ajankohtaisista yhteiskunnallisista aiheista. Ennen Hankintajuristeille siirtymistäni työskentelin lakimiestehtävissä valtionhallinnossa eri ministeriöissä ja virastoissa sekä Järvenpään kaupungilla. Vapaa-ajallani viihdyn liikuntaharrastusten parissa tai hyvän kirjan ääressä ja pidän paljon myös luonnossa liikkumisessa. Perheeseeni kuuluu mies ja kouluikäinen poika.
Vilppu Muuronen


Olen 30-vuotias oikeustieteen maisteri ja lupalakimies. Minulla on yli viiden vuoden kokemus monipuolisissa juristin tehtävissä työskentelystä. Siirryin Hankintajuristeille Lapuan kaupungin hallintojohtajan virasta, mitä ennen olen toiminut lakimiehenä Espoon kaupungin teknisessä ja ympäristötoimessa ja Kesko Oyj:n osakkuusyhtiö Vähittäiskaupan Takaus Oy:ssä. Oikeustieteellisen tutkinnon lisäksi olen opiskellut kauppatieteen opintoja (laskentatoimi, rahoitus, yritysjuridiikka) Svenska Handelshögskolanissa. Vapaa-aika kuluu kotona Espoossa perheen kanssa.

Työskentelen julkisiin hankintoihin ja muihin julkisen sektorin juridiikkaan liittyvien kysymysten parissa. Erityisosaamisaluettani ovat kiinteistöihin ja kiinteistöosakeyhtiöin liittyvä juridiikka sekä kunnalliseen päätöksentekoon liittyvät asiat. Lisäksi minulla on monipuolista kokemusta oikeudenkäynneistä niin käräjäoikeudessa, hallinto-oikeudessa kuin välimiesmenettelyssä.


Työskentely Hankintajuristeilla on lähtenyt käyntiin erittäin positiivisissa ja innostuneissa tunnelmissa. Hankintajuristeilla tuli jo ennen aloittamista sellainen fiilis, että on osa tiimiä. Hankintajuristien monipuoliset ja haastavat toimeksiannot takaavat hyvät mahdollisuudet ammatilliseen kehitykseen. Vahva panostus henkilöstöön näkyy Hankintajuristien arjessa monin tavoin, mikä on luonnollisesti mahtava asia!


Toimisto avoinna myös heinäkuussa!

Hankintajuristien toimisto on myös heinäkuussa avoinna normaaliin tapaan. Tapaamisia voitte sopia paitsi suoraan juristin kanssa, myös numerosta +358 40 038 3842 tai lähettämällä sähköpostia osoittees

Uusia harjoittelijoita Hankintajuristeille

Aino Aitamurto Aloitin Hankintajuristeilla viime viikon lopulla ja pääsin heti kiinni työtehtäviini. Sain hyvän yleisperehdytyksen, jonka jälkeen pääsin työskentelemään toimeksiantojen parissa. Kaikki

Comments


bottom of page