Yritys

Suomen Hankintajuristit Asianajotoimisto Oy (kotipaikka: Helsinki) on julkisiin hankintoihin, liikejuridiikkaan ja riidanratkaisuun erikoistunut asianajotoimisto. Toimistollamme on toimipisteet Helsingissä, Varkaudessa ja Lontoossa.

Toimiston perustaja-omistaja Marita Iskala toimii yhtiössä asianajajana ja hallituksen puheenjohtajana. Yrityksen toimitusjohtajana työskentelee  Valtteri Nieminen. Yhtiön palveluksessa on tällä hetkellä yhteensä 20 henkilöä.

Suomen Hankintajuristit Asianajotoimisto Oy on merkitty Patentti- ja rekisterihallituksen ylläpitämään kaupparekisteriin. Suomen Hankintajuristit Asianajotoimisto Oy:n y-tunnus on 2493736-7. Yhtiö on merkitty ennakkoperintä-, arvonlisävero- ja työnantajarekistereihin.

Suomen Hankintajuristit Asianajotoimisto Oy:n asianajajat on merkitty Suomen Asianajajaliiton ylläpitämään asianajajaluetteloon. Asianajajien käyttämä ”asianajaja” –ammattinimike on annettu Suomessa. Suomen Hankintajuristit Asianajotoimisto Oy:n asianajajia valvova viranomainen on

Suomen Asianajajaliitto
PL 194 (Simonkatu 12 B)
00101 HELSINKI
puh. (09) 6866 120
faksi (09) 6866 1299
info@asianajajaliitto.fi