top of page
Etsi

Rekrytoimme asianajajia ja lakimiehiä


Hankintajuristit on kasvava ja kansainvälinen julkisiin hankintoihin, liikejuridiikkaan ja riidanratkaisuun keskittynyt, tällä hetkellä noin 30 henkilöä työllistävä asianajotoimisto. Toimistomme ovat Helsingissä ja Lontoossa.


Haemme jälleen uusia asianajajia ja lakimiehiä joukkoomme. Voit olla erikoistunut esimerkiksi ICT-hankintoihin, sotejuridiikkaan, työ- ja virkaoikeuteen tai riidanratkaisuun.


Keitä me olemme? Olemme joukkue ihmisiä, joiden yhteisenä intohimona on auttaa asiakasta oikeudellisissa asioissa kokonaisvaltaisesti ja konkreettisella tavalla. Palvelumme ovat tuloksellisia ja vaikuttavia.


Mitä me teemme? Suurin osa toimeksiannoistamme koskee julkisia hankintoja, sopimusoikeutta, työoikeutta, yhtiöoikeutta tai riidanratkaisua. Meillä pääset näköalapaikalle yksityisen ja julkisen sektorin rajapintaan tekemään yhteiskunnallisesti merkittäviä työtehtäviä.


Mikä työyhteisössämme on erityistä? Hankintajuristeilla on erinomainen porukka ja poikkeuksellinen yhteishenki. Meillä on upea, moderni toimistotila Helsingin keskustassa, kattavat työsuhde-edut, 7,5 h:n työaika ja etätyömahdollisuus. Tuemme monipuolisesti työn ja perhe-elämän yhteensovittamista.


Mitä toivomme sinulta? Sinulla on aito tahto ja oikea asenne asiakkaan auttamiseen. Arvostamme aikaisempaa työkokemusta esimerkiksi hankintayksiköstä, asianajotoimistosta tai tuomioistuimesta. Erinomainen kielitaito on eduksi (erityisesti englanti ja ruotsi, mutta myös muut EU:n viralliset kielet).


Odotamme kuulevamme sinusta viimeistään pe 21.1.2022 mennessä sähköpostiosoitteeseen rekry@hankintajuristit.fi


Liitäthän luottamukselliseen hakemukseesi myös ansioluettelon ja palkkatoivomuksen. Tutustumme hakemuksiin niiden saapumisesta lukien.

Aino Aitamurto Aloitin Hankintajuristeilla viime viikon lopulla ja pääsin heti kiinni työtehtäviini. Sain hyvän yleisperehdytyksen, jonka jälkeen pääsin työskentelemään toimeksiantojen parissa. Kaikki

Aleksandra Silén Aloitin lakimiesharjoittelijana Hankintajuristeilla tämän viikon alussa. Työtehtäviin olen päässyt tutustumaan heti ensimmäisestä päivästä lähtien muun yleisperehdytyksen ohella. Kaik

bottom of page