top of page
Etsi

Rekrytoimme asianajajia ja lakimiehiä - haku auki 4.6. asti

Olemme moderni ja kansainvälinen julkisiin hankintoihin, liikejuridiikkaan ja riidanratkaisuun keskittynyt asianajotoimisto. Toimintamme kasvaessa haemme joukkoomme lisää hyviä tyyppejä.Arvostatko työn ja vapaa-ajan tasapainoa? Meillä työpäivän pituus on 7,5 h ja panostamme paljon työn suunnitteluun. Entä oletko kiinnostunut jatkuvasta osaamisesi kehittämisestä? Koska uskomme erikoistumisen tuottavan asiakkaillemme erityistä lisäarvoa, panostamme vahvasti henkilöstön kouluttautumiseen.


Keitä me olemme? Me olemme joukkue ihmisiä, joiden yhteisenä intohimona on auttaa asiakasta oikeudellisissa asioissa kokonaisvaltaisesti ja konkreettisella tavalla. Palvelumme ovat tuloksellisia ja vaikuttavia.

Mitä me teemme? Suurin osa toimeksiannoistamme koskee julkisia hankintoja, sopimusoikeutta, työoikeutta, yhtiöoikeutta tai riidanratkaisua. Meillä pääset näköalapaikalle yksityisen ja julkisen sektorin rajapintaan tekemään yhteiskunnallisesti merkittäviä työtehtäviä.

Mikä työyhteisössämme on erityistä? Hankintajuristeilla on erinomainen porukka ja poikkeuksellinen yhteishenki. Meillä on kattavat edut, 7,5 h:n työaika ja etätyömahdollisuus. Tuemme monipuolisesti työn ja perhe-elämän yhteensovittamista.

Mitä toivomme sinulta? Sinulla on aito tahto ja oikea asenne asiakkaan auttamiseen. Arvostamme aikaisempaa työkokemusta esimerkiksi hankintayksiköstä tai asianajotoimistosta. Koska meillä on myös kansainvälisiä toimeksiantoja, erinomainen kielitaito on eduksi (erityisesti englanti ja ruotsi, mutta myös muut EU:n viralliset kielet).

Odotamme kuulevamme sinusta viimeistään pe 4.6.2021 mennessä sähköpostiosoitteeseen rekry@hankintajuristit.fi Liitäthän luottamukselliseen hakemukseesi myös ansioluettelon ja palkkatoivomuksen.


Voit kysyä soittamalla lisätietoja työtehtävistä seuraavasti:


pe 21.5. klo 13-14 Marita (p. 044 5566 333) tai Lotta-Sofia (p. 040 0212 036)

pe 28.5. klo 13-14 Marita (p. 044 5566 333) tai Lotta-Sofia (p. 040 0212 036)

Aino Aitamurto Aloitin Hankintajuristeilla viime viikon lopulla ja pääsin heti kiinni työtehtäviini. Sain hyvän yleisperehdytyksen, jonka jälkeen pääsin työskentelemään toimeksiantojen parissa. Kaikki

Aleksandra Silén Aloitin lakimiesharjoittelijana Hankintajuristeilla tämän viikon alussa. Työtehtäviin olen päässyt tutustumaan heti ensimmäisestä päivästä lähtien muun yleisperehdytyksen ohella. Kaik

bottom of page