Etsi

Hankintalainsäädäntö on uudistumassa

16.4.2021

klo 9-11 Hinta 290€/hlö


Hankintalainsäädännön muutoksia koskeva esitys on edennyt eduskunnassa valiokuntakäsittelyvaiheeseen. Käytännönläheisessä koulutuksessa käymme läpi tulevat muutokset ja uutuudet selkokielellä!


Millä tavalla hallituksen esitys vaikuttaa rikosrekisteriotteiden tarkastamiseen? Vaikuttaako esitys ilmoitusvelvollisuuteen kansallisissa hankinnoissa? Voidaanko yksittäisiä tilauksia tehdä puitejärjestelyssä ilman kevennettyä kilpailutusta? Jos lakimuutokset hyväksytään, mitä välittömiä toimia se tarkoittaa tarjoajien tai hankintayksiköiden kannalta?


Käytännönläheisessä koulutuksessamme vastaamme muun muassa edellä esitettyihin kysymyksiin, selvennämme kattavasti esityksen tuomat muutokset ja niiden konkreettiset vaikutukset hankintojen parissa toimiville. Koulutuksemme on ykkösvalinta heille, jotka haluavat hyödyntää lakiehdotusten tuomat mahdollisuudet oman toimintansa tehostamisessa.


Järjestämme webinaarin yhteistyössä YritysAkatemian kanssa ja koulutuksesta vastaavat Hankintajuristien omat asiantuntijat.


Lue lisää ja ilmoittaudu: https://www.yritysakatemia.fi/koulutukset/sopimusoikeus_ja_julkiset_hankinnat/webinaari_hankintalainsaadanto_on_uudistumassa_-_mika_muuttuu.5403.html


SUOMEN HANKINTAJURISTIT ASIANAJOTOIMISTO OY
KÄYNTIOSOITE HELSINGISSÄ: Erottajankatu 19 B, 6.krs
POSTIOSOITE: Erottajankatu 19 A 11, 00130 Helsinki
KÄYNTIOSOITE LONTOOSSA: Canada Square, Level 33 Canary Wharf, London, United Kingdom
  • Facebook
  • LinkedIn
© Suomen Hankintajuristit 2021
Y-tunnus: 2493736-7 | Tietosuoja