Etsi

Haemme joukkoomme lakimiesharjoittelijoita


Hankintajuristit on moderni ja kansainvälinen julkisiin hankintoihin, liikejuridiikkaan ja riidanratkaisuun keskittynyt, noin 30 henkilöä työllistävä asianajotoimisto.


Haemme opintojensa loppuvaiheessa olevia oikeustieteen opiskelijoita kokopäiväiseen kuuden kuukauden määräaikaiseen harjoitteluun alkaen sopimuksen mukaan.


Lakimiesharjoittelijan tehtävät voivat sisältää esimerkiksi toimistomme lakimiesten avustamista erilaisissa toimeksiannoissa, oikeudellista tiedonhakua ja koulutusmateriaalien laadintaa.


Arvostamme hankintayksiköstä, asianajotoimistosta tai tuomioistuimesta hankittua työkokemusta. Pidämme arvossa korkealaatuista asiakaspalvelua, tinkimätöntä paneutumista asioiden hoitamiseen sekä halua oman osaamisen kehittämiseen. Toivomme hakijoilta energistä ja itsenäistä työskentelyotetta sekä sitoutumista arvostamiimme asioihin. Hakijoilta toivotaan myös kykyä työskennellä sujuvasti englannin kielellä.


Tarjoamme harjoittelijoille monipuoliset työsuhde-edut, säännöllisen 7,5 h:n työajan, mahdollisuuden kehittää omaa osaamistaan sekä erinomaisen ja kannustavan työyhteisön.


Kiinnostuitko? Laitathan työhakemuksen palkkatoivomuksineen ja cv:n meille viimeistään pe 21.1.2022 sähköpostiosoitteeseen rekry@hankintajuristit.fi

Hankintajuristit on kasvava ja kansainvälinen julkisiin hankintoihin, liikejuridiikkaan ja riidanratkaisuun keskittynyt, tällä hetkellä noin 30 henkilöä työllistävä asianajotoimisto. Toimistomme ovat