Etsi

Haemme joukkoomme lakimiesharjoittelijoita


Hankintajuristit on moderni ja kansainvälinen julkisiin hankintoihin, liikejuridiikkaan ja riidanratkaisuun keskittynyt, noin 30 henkilöä työllistävä asianajotoimisto.


Haemme opintojensa loppuvaiheessa olevia oikeustieteen opiskelijoita kokopäiväiseen kuuden kuukauden määräaikaiseen harjoitteluun. Aloitus on sopimuksen mukaan esimerkiksi syksyllä 2021 tai alkuvuodesta 2022.


Lakimiesharjoittelijan tehtävät voivat sisältää esimerkiksi toimistomme lakimiesten avustamista erilaisissa toimeksiannoissa, oikeudellista tiedonhakua ja koulutusmateriaalien laadintaa.


Arvostamme hankintayksiköstä, asianajotoimistosta tai tuomioistuimesta hankittua työkokemusta. Pidämme arvossa erinomaista asiakaspalvelua, tinkimätöntä paneutumista asioiden hoitamiseen sekä halua oman osaamisen kehittämiseen. Toivomme hakijoilta energistä ja itsenäistä työskentelyotetta sekä sitoutumista arvostamiimme asioihin. Hakijoilta toivotaan myös kykyä työskennellä sujuvasti englannin kielellä.


Tarjoamme harjoittelijoille monipuoliset työsuhde-edut, säännöllisen 7,5 h:n työajan, mahdollisuuden kehittää omaa osaamistaan sekä erinomaisen ja kannustavan työyhteisön.


Kiinnostuitko? Laitathan työhakemuksen palkkatoivomuksineen ja cv:n meille viimeistään pe 15.10.2021 sähköpostiosoitteeseen rekry@hankintajuristit.fi


Voit käydä katsomassa videolta lakimiesharjoittelijamme Milman fiiliksiä Hankintajuristeilla työskentelystä.
Suomen Hankintajuristit Asianajotoimisto Oy on moderni ja kansainvälinen julkisiin hankintoihin, liikejuridiikkaan ja riidanratkaisuun keskittynyt asianajotoimisto. Tällä hetkellä työllistämme yli 30