Etsi

Esittelyssä uusi lakimiesharjoittelijamme Neea Puro


Olen oikeustieteen opiskelija ja vastavalmistunut valtiotieteiden maisteri politiikan ja viestinnän koulutusohjelmasta. Vapaa-ajalla harrastan monipuolisesti liikuntaa ja ilahduinkin kovasti, kun kuulin, että Hankintajuristeilla on käytössään aivan oma personal trainer.

Olen työskennellyt aiemmin opintojen ohella rakennusalan teknologiayrityksessä ja suoritin kaksi harjoittelua Suomen suurlähetystössä Nikosiassa Kyproksella sekä Euroopan parlamentissa. Minulla on siis melko monipuolinen tausta, joka onkin osoittautunut hyödylliseksi tässä työssä, sillä Hankintajuristien toimeksiannot kattavat varsin laajan kirjon erilaisia kokonaisuuksia.


Aloitin työt Hankintajuristeilla kesäkuun puolivälissä ja olen viihtynyt todella hyvin. Työni on enimmäkseen toimeksiannoissa avustamista ja olen saanut ensimmäisestä päivästä lähtien mielenkiintoisia ja sopivan haastavia työtehtäviä. Ensimmäisten työviikkojeni aikana minuun on tehnyt vaikutuksen erityisesti kaksi asiaa: se, miten vankalla ammattitaidolla Hankintajuristeilla tehdään töitä, sekä toisaalta se, kuinka yrityksessä pidetään aidosti huolta työntekijöiden hyvinvoinnista ja jaksamisesta. Koenkin olevani hyvin onnekas, kun saan työskennellä alan huippuammattilaisten kanssa juuri tässä yrityksessä.


Neean yhteystiedot
Suomen Hankintajuristit Asianajotoimisto Oy on moderni ja kansainvälinen julkisiin hankintoihin, liikejuridiikkaan ja riidanratkaisuun keskittynyt asianajotoimisto. Tällä hetkellä työllistämme yli 30