top of page
Etsi

Esittelyssä uusi lakimiesharjoittelijamme Neea Puro


Olen oikeustieteen opiskelija ja vastavalmistunut valtiotieteiden maisteri politiikan ja viestinnän koulutusohjelmasta. Vapaa-ajalla harrastan monipuolisesti liikuntaa ja ilahduinkin kovasti, kun kuulin, että Hankintajuristeilla on käytössään aivan oma personal trainer.

Olen työskennellyt aiemmin opintojen ohella rakennusalan teknologiayrityksessä ja suoritin kaksi harjoittelua Suomen suurlähetystössä Nikosiassa Kyproksella sekä Euroopan parlamentissa. Minulla on siis melko monipuolinen tausta, joka onkin osoittautunut hyödylliseksi tässä työssä, sillä Hankintajuristien toimeksiannot kattavat varsin laajan kirjon erilaisia kokonaisuuksia.


Aloitin työt Hankintajuristeilla kesäkuun puolivälissä ja olen viihtynyt todella hyvin. Työni on enimmäkseen toimeksiannoissa avustamista ja olen saanut ensimmäisestä päivästä lähtien mielenkiintoisia ja sopivan haastavia työtehtäviä. Ensimmäisten työviikkojeni aikana minuun on tehnyt vaikutuksen erityisesti kaksi asiaa: se, miten vankalla ammattitaidolla Hankintajuristeilla tehdään töitä, sekä toisaalta se, kuinka yrityksessä pidetään aidosti huolta työntekijöiden hyvinvoinnista ja jaksamisesta. Koenkin olevani hyvin onnekas, kun saan työskennellä alan huippuammattilaisten kanssa juuri tässä yrityksessä.

Uusia harjoittelijoita Hankintajuristeille

Aino Aitamurto Aloitin Hankintajuristeilla viime viikon lopulla ja pääsin heti kiinni työtehtäviini. Sain hyvän yleisperehdytyksen, jonka jälkeen pääsin työskentelemään toimeksiantojen parissa. Kaikki

Uusia harjoittelijoita Hankintajuristeille

Aleksandra Silén Aloitin lakimiesharjoittelijana Hankintajuristeilla tämän viikon alussa. Työtehtäviin olen päässyt tutustumaan heti ensimmäisestä päivästä lähtien muun yleisperehdytyksen ohella. Kaik

Comments


bottom of page