Kuntamarkkinat 10.-11.9.2014! Tervetuloa vierailemaan ständillämme ja kuuntelemaan ajankohtaiset tietoiskumme! Lue lisää…

Suomen Hankintajuristit Asianajotoimisto Oy:n ständillä tapaat jo pieneksi perinteeksi käyneeseen tapaan Sarin, Maritan, Iiriksen ja Kiiran.

Ständimme sijaitsee Kuntatalolla 2. kerroksessa kohdassa s.09

 

Tervetuloa myös kuuntelemaan ajankohtaiset tietoiskumme, joissa luennoivat Valtteri Nieminen, Henri Halonen ja Marita Tapola!

 

Aika: ke 10.9.2014 klo 11.30-11.50

Paikka: Tietolinja, K-kerros

Rakennusurakat N-Y-T!

Rakennusurakoiden kilpailuttamisesta on saatu runsaasti ajankohtaista oikeuskäytäntöä. Rakennuttaja, varmista oikeutesi; mikä on mm. tarjouksen sisällöllisen selonottotilaisuuden ja urakkaneuvottelun ero?

Verotusmenettelylain muutos on tullut voimaan 1.7.2014. Mikä kaikki on rakentamista? Miten määritellään työmaan käsite? Ketkä ovat vastuussa ilmoitusvelvollisuuden hoitamisesta? Mitkä ovat seuraamukset ilmoitusvelvollisuuden laiminlyömisestä?

Tilaajavastuulaki uudistuu – mikä on uudistuksen keskeinen sisältö?

Tietoiskun luennoitsijoina asianajaja, osakas, KTM Marita Tapola ja toimitusjohtaja, OTK, HTM Valtteri Nieminen Suomen Hankintajuristit Asianajotoimisto Oy:stä.

 

Aika: to 11.9.2014 klo 11.30-11.50

Paikka: Tietolinja, K-kerros

Yhtiöittäminen: kuntanäkökulma!

Milloin osakeyhtiö on kunnalle hyvä vaihtoehto? Missä tilanteessa kunnalla on yhtiöittämisvelvollisuus? Mitä vaikutuksia osakeyhtiölaki tuo mukanaan? Mitkä ovat yhtiöittämisen vaikutukset päätöksentekoon?

Tietoiskun luennoitsijoina asianajaja, osakas, KTM Marita Tapola ja Rahoitus- ja M&A-ryhmän vetäjä, LL.M Henri Halonen Suomen Hankintajuristit Asianajotoimisto Oy:stä.