Haetaan kokeneita lakimiehiä/asianajajia

Suomen Hankintajuristit Asianajotoimisto Oy on moderni julkisiin hankintoihin, liikejuridiikkaan ja riidanratkaisuun keskittynyt asianajotoimisto. Kansainvälisen yrityksemme toimistot sijaitsevat Helsingissä, Lontoossa ja Varkaudessa.  Lisätietoa toiminnastamme saat osoitteista www.hankintajuristit.fi sekä https://www.facebook.com/hankintajuristit

Haemme nyt energiseen joukkoomme kokeneita lakimiehiä/asianajajia toistaiseksi voimassaoleviin työsuhteisiin Helsingin toimistoomme. Työtehtävät painottuvat julkisia hankintoja, sopimusoikeutta, työoikeutta, yhtiöoikeutta ja riidanratkaisua koskeviin toimeksiantoihin.

Toivomme, että hakijalle on OTK/OTM- tutkinnon suorittamisen jälkeen kertynyt työkokemusvuosia erityisesti julkisten hankintojen parista. Mikäli suhtaudut julkisiin hankintoihin intohimoisesti, olet kaavoihin kangistumaton ja myönteinen tiimipelaaja ja hoidat toimeksiantoja itsenäisellä työotteella sitkeästi ja määrätietoisesti, saatat olla etsimämme henkilö. Yhä useammin toimeksiantojemme kieli on englanti, joten edellytämme hakijalta erinomaista englannin kielen taitamista.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisia ja haastavia työtehtäviä, kilpailukykyisen palkkauksen sekä erinomaisen työyhteisön.

Odotamme työhakemustasi sekä ansioluetteloasi viimeistään pe 30.6.2017 sähköpostiosoitteeseen info@hankintajuristit.fi tai postitse osoitteeseen Suomen Hankintajuristit Asianajotoimisto Oy Erottajankatu 19 A 11, 00130 Helsinki. Liitäthän hakemukseen myös palkkatoivomuksesi.

Tehtävistä voi keskustella puhelimitse ke 14.6.2017 klo 9-12 soittamalla numeroon 044 5566 333 / Marita Iskala. Muina aikoina emme valitettavasti ehdi vastata puhelintiedusteluihin.