Julkisiin hankintoihin erikoistunut lakimies ja ruotsinkielinen oikeustieteen opiskelija Helsinkiin

Suomen Hankintajuristit Asianajotoimisto Oy on moderni julkisiin hankintoihin, liikejuridiikkaan ja riidanratkaisuun keskittynyt asianajotoimisto. Kansainvälisen yrityksemme toimistot sijaitsevat Helsingissä, Lontoossa ja Varkaudessa.  Lisätietoa toiminnastamme saat osoitteista www.hankintajuristit.fi sekä https://www.facebook.com/hankintajuristit

Haemme nyt kasvavaan joukkoomme julkisiin hankintoihin erikoistunutta lakimiestä sekä ruotsinkielistä oikeustieteen opiskelijaa toistaiseksi voimassaoleviin työsuhteisiin Helsinkiin.

Lakimiehellä edellytämme olevan vähintään parin vuoden kokemus julkisten hankintojen käytännön toteuttamisesta. Oikeustieteen opiskelijan osalta arvostamme aikaisempaa kokemusta julkisista hankinnoista.

Mikäli suhtaudut julkisiin hankintoihin intohimoisesti, olet kaavoihin kangistumaton ja myönteinen tiimipelaaja ja hoidat toimeksiantoja itsenäisellä työotteella sitkeästi ja määrätietoisesti, saatat olla etsimämme henkilö. Yhä useammin toimeksiantojemme kieli on englanti, joten edellytämme hakijalta erinomaista englannin kielen taitamista.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisia ja haastavia työtehtäviä, kilpailukykyisen palkkauksen sekä erinomaisen työyhteisön.

Odotamme työhakemustasi ja ansioluetteloasi viimeistään ke 30.11.2016 sähköpostiosoitteeseen info@hankintajuristit.fi tai postitse osoitteeseen Suomen Hankintajuristit Asianajotoimisto Oy Erottajankatu 19 A 11, 00130 Helsinki. Liitäthän hakemukseen myös palkkatoivomuksesi.

Tehtävistä voi keskustella puhelimitse pe 18.11.2016 klo 10-11 tai pe 25.11.2016 klo 10-11 soittamalla numeroon 044 5566 333 / Marita Iskala. Muina aikoina emme valitettavasti voi vastata puhelintiedusteluihin.