Haussa oikeustieteen ylioppilas

Suomen Hankintajuristit Asianajotoimisto Oy on moderni julkisiin hankintoihin, liikejuridiikkaan ja riidanratkaisuun keskittynyt asianajotoimisto. Kansainvälisen yrityksemme toimistot sijaitsevat Helsingissä, Lontoossa ja Varkaudessa. Lisätietoa toiminnastamme saat osoitteista www.hankintajuristit.fi sekä https://www.facebook.com/hankintajuristit

Haemme nyt kasvavaan joukkoomme oikeustieteen ylioppilasta kokopäiväiseen työsuhteeseen Helsinkiin.

Tehtävääsi kuuluu juristiemme avustaminen erityisesti julkisia hankintoja koskevissa toimeksiannoissa. Toivomme, että sinulla on työkokemusta julkisten hankintojen parista esimerkiksi hankintayksiköstä tai markkinaoikeudesta.

Oletko kaavoihin kangistumaton ja myönteinen tiimipelaaja? Hoidatko toimeksiantoja itsenäisellä työotteella sitkeästi ja määrätietoisesti? Mikäli vastasit edellä mainittuihin kysymyksiin myöntävästi, saatat olla etsimämme henkilö.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisia ja haastavia työtehtäviä, kilpailukykyisen palkkauksen sekä erinomaisen työyhteisön.  Työsuhde alkaa heti.

Odotamme työhakemustasi ja ansioluetteloasi viimeistään pe 11.11.2016 sähköpostiosoitteeseen info@hankintajuristit.fi tai postitse osoitteeseen Suomen Hankintajuristit Asianajotoimisto Oy Erottajankatu 19 A 11, 00130 Helsinki. Liitäthän hakemukseesi myös palkkatoivomuksesi.