Haussa oikeustieteen ylioppilaita avustaviin tehtäviin

Suomen Hankintajuristit Asianajotoimisto Oy on moderni julkisiin hankintoihin, liikejuridiikkaan ja riidanratkaisuun keskittynyt asianajotoimisto. Lisätietoa toiminnastamme saat osoitteista www.hankintajuristit.fi sekä https://www.facebook.com/hankintajuristit

Haemme nyt joukkoomme lisää hyviä tyyppejä kokopäiväiseen työsuhteeseen Helsinkiin.

Oikeustieteen ylioppilaan työtehtäviin kuuluu juristiemme avustaminen erityisesti julkisia hankintoja koskevissa toimeksiannoissa. Toivomme, että olet opintojesi loppuvaiheessa ja että sinulla on työkokemusta julkisten hankintojen parista esimerkiksi hankintayksiköstä tai markkinaoikeudesta.

Keitä me olemme? Me olemme joukkue ihmisiä, joiden yhteisenä intohimona on auttaa asiakasta oikeudellisissa asioissa kokonaisvaltaisesti ja uudella tavalla. Palvelumme ovat tuloksellisia ja vaikuttavia.

Mitä me teemme? Suurin osa toimeksiannoistamme koskee julkisia hankintoja, sopimusoikeutta, työoikeutta, yhtiöoikeutta tai riidanratkaisua. Meillä pääset näköalapaikalle yksityisen ja julkisen sektorin rajapintaan tekemään yhteiskunnallisesti merkittäviä työtehtäviä.

Mikä työyhteisössämme on erityistä? Meillä on erinomainen porukka ja poikkeuksellinen yhteishenki. Painotamme inhimillisyyttä ja joustavuutta kaikessa toiminnassamme. Panostamme työ- ja perhe-elämän vaivattomaan yhteensovittamiseen. Tuemme työhyvinvointia mm. liikunta- ja kulttuuriseteleillä, taukotreeneillä ja yhteisillä tapahtumilla.

Odotamme työhakemustasi ja ansioluetteloasi viimeistään pe 17.8.2018 sähköpostiosoitteeseen info@hankintajuristit.fi tai postitse osoitteeseen Suomen Hankintajuristit Asianajotoimisto Oy Erottajankatu 19 A 11, 00130 Helsinki. Liitäthän hakemukseesi myös palkkatoivomuksesi.