Haemme Varkauteen osa-aikaista assistenttia

Osa-aikainen assistentti asianajotoimistoon

Suomen Hankintajuristit Asianajotoimisto Oy on julkisiin hankintoihin, liikejuridiikkaan ja riidanratkaisuun keskittynyt asianajotoimisto. Asiakkaamme ovat pääsääntöisesti julkisen sektorin toimijoita sekä eri alojen yrityksiä. Kansainvälisen ja alati kasvavan yrityksemme toimistot sijaitsevat Helsingissä, Lontoossa ja Varkaudessa. Lisätietoa toimistostamme saat osoitteesta www.hankintajuristit.fi

Haemme nyt Varkauden toimistoomme osa-aikaista assistenttia toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Työtehtäviisi sisältyy Varkauden toimipisteen rutiineiden pyörittäminen sekä kiinnostuksesi ja osaamisesi mukaan myös markkinoinnin ja taloushallinnon avustavia tehtäviä. Huolehdit itsenäisellä otteella muun muassa kokousjärjestelyistä, matkavarauksista sekä arkistoinnista. Työtehtäviisi kuuluu vaihtelevasti sekä päivittäisiä rutiineja että yllättäviä käänteitä.

Mitä odotamme Sinulta?

  • Huolellisuutta työtehtävien hoidossa, mutta myös reipasta ”Can do!” -asennetta
  • Yhteistyökykyä ja hyviä sosiaalisia taitoja myös kiireen keskellä
  • Hyviä IT-taitoja: hallitset sujuvasti ainakin Microsoft Officen ohjelmat
  • Itsenäistä työotetta ja joustavuutta tarvittaessa
  • Kiinnostus alaa kohtaan on suuri etu

Työajat ovat joustavia puolin ja toisin, joten tehtävä sopii myös opiskelijalle. Työsuhde alkaa syyskuun alussa tai sopimuksen mukaan.

Työhakemukset ja ansioluettelot sekä palkkatoivomus pyydetään toimittamaan viimeistään 14.8.2015 sähköpostiosoitteeseen info@hankintajuristit.fi tai postitse osoitteeseen Suomen Hankintajuristit Asianajotoimisto Oy, Erottajankatu 19 A 11, 00130 Helsinki.

Lisätietoja tehtävästä antaa markkinointipäällikkö Kiira Fischer 9.-10.7. joko sähköpostitse, kiira.fischer@hankintajuristit.fi tai puhelimitse (arkisin klo 9-11), puh. 040 5599 549.