Haemme julkisiin hankintoihin ja työoikeuteen erikoistuneita lakimiehiä/asianajajia

Suomen Hankintajuristit Asianajotoimisto Oy on julkisiin hankintoihin, liikejuridiikkaan ja riidanratkaisuun keskittynyt asianajotoimisto. Tällä hetkellä yrityksemme palveluksessa on 16 henkilöä. Kansainvälistyvän yrityksemme toimistot sijaitsevat Helsingissä ja Lontoossa. Lisätietoa meistä ja toiminnastamme saat osoitteesta www.hankintajuristit.fi

Haemme nyt kasvavaan joukkoomme julkisiin hankintoihin ja työoikeuteen erikoistuneita lakimiehiä/asianajajia toistaiseksi voimassaoleviin työsuhteisiin.

Julkisiin hankintoihin erikoistuneelta lakimieheltä odotamme muutaman vuoden kokemusta kilpailutusten käytännön hoitamisesta eli asiakirjojen laadinnasta ja hankintaprosessien toteuttamisesta.

Työoikeuteen erikoistuneen lakimiehen/asianajajan ihanteellinen tausta on esimerkiksi toimiminen riidanratkaisuryhmässä asianajotoimistossa. Erityisesti työoikeuteen erikoistuneen lakimiehen osalta kiinnostus myös muita toimistomme osaamisalueita kohtaan katsotaan eduksi.

Etsimällämme henkilöllä on valmius hoitaa toimeksiantoja itsenäisesti, halua kehittyä monipuolisena erityisosaajana ja pyrkiä tinkimättömästi puolustamaan asiakkaamme etua. Edellytämme sujuvaa kirjallista ja suullista esitystaitoa sekä hyviä vuorovaikutustaitoja.

Tarjoamme mielenkiintoisia ja haastavia työtehtäviä, kilpailukykyisen palkkauksen, joustavat työajat ja erinomaisen työyhteisön tuen.

Työhakemukset ja ansioluettelot pyydetään toimittamaan viimeistään pe 29.5.2015 sähköpostiosoitteeseen info@hankintajuristit.fi tai postitse osoitteeseen Suomen Hankintajuristit Asianajotoimisto Oy Erottajankatu 19 A 11, 00130 Helsinki. Työhakemukseen pyydetään liittämään palkkatoivomus, ansioluettelo sekä ilmoitus siitä, kumpaa tehtävää (työoikeus vai julkiset hankinnat) hakemus koskee.