Haemme julkisiin hankintoihin erikoistunutta lakimiestä

Suomen Hankintajuristit Asianajotoimisto Oy hakee nyt kasvavaan ja kansainvälistyvään joukkoonsa julkisiin hankintoihin erikoistunutta lakimiestä.

Oletko aidosti kiinnostunut juridiikasta? Onko sinulla vahvaa kokemusta julkisten hankintaprosessien toteuttamisesta käytännössä? Kaipaatko uusia haasteita ja mahdollisuuden näyttää kykysi? Me tarjoamme Sinulle tilaisuuden kehittyä todelliseksi julkisten hankintojen erikoisosaajaksi. Mikäli Sinulle on jo kertynyt kokemusta hankintaprosessien läpiviennistä, erityisesti sote-palveluiden ja it-hankintojen kilpailuttamisesta, saatat olla etsimämme henkilö!

Toivomme, että hakijalla on valmius hoitaa toimeksiantoja itsenäisesti, halua kehittyä monipuolisena erityisosaajana ja pyrkiä tinkimättömästi puolustamaan asiakkaamme etua. Edellytämme sujuvaa kirjallista ja suullista esitystaitoa sekä hyviä vuorovaikutustaitoja.

Tarjoamme kilpailukykyisen palkkauksen, joustavat työajat, mahdollisuuden osaamisen kehittämiseen sekä erinomaisen työyhteisön.

Työhakemukset ja ansioluettelot pyydetään toimittamaan viimeistään ke 31.12.2014 sähköpostiosoitteeseen info@hankintajuristit.fi tai postitse osoitteeseen Suomen Hankintajuristit Asianajotoimisto Oy Erottajankatu 19 A 11, 00130 Helsinki. Työhakemukseen pyydetään liittämään ansioluettelo ja palkkatoivomus.