Haemme assistenttiharjoittelijaa

Suomen Hankintajuristit Asianajotoimisto Oy on julkisiin hankintoihin, liikejuridiikkaan ja riidanratkaisuun keskittynyt asianajotoimisto. Asiakkaamme ovat pääsääntöisesti julkisen sektorin toimijoita sekä eri alojen yrityksiä. Kansainvälistyvän yrityksemme toimistot sijaitsevat Helsingissä ja Lontoossa.

Haemme nyt kasvavaan joukkoomme opintojensa loppusuoralla olevaa assistenttia työharjoitteluun.

Työtehtäviisi kuuluvat juristien avustaminen, toimiston rutiinien pyörittäminen sekä kiinnostuksesi ja osaamisesi mukaan markkinoinnin sekä taloushallinnon avustavia tehtäviä. Huolehdit itsenäisellä otteella muun muassa kokousjärjestelyistä, matkavarauksista sekä arkistoinnista. Työtehtäviisi kuuluu vaihtelevasti sekä päivittäisiä rutiineja että yllättäviä käänteitä.

Mitä odotamme Sinulta?

– Hyviä IT-taitoja: hallitset sujuvasti ainakin Microsoft Officen ohjelmat
– Huolellisuutta työtehtävien hoidossa, mutta myös reipasta ”Can do!” -asennetta
– Yhteistyökykyä ja hyviä sosiaalisia taitoja myös kiireen keskellä
– Soveltuvaa koulutusta: tradenomi tai loppuvaiheen opiskelija
– Kiinnostus alaa kohtaan on suuri etu

Toivomme, että voit aloittaa harjoittelun helmikuun alussa. Harjoittelu on kokopäiväinen ja kestoltaan 5 kk tai sopimuksen mukaan. Työsuhteen jatko harjoittelun jälkeen on myös mahdollinen. Työajoista joustamme tarvittaessa. Harjoittelu on palkallinen ja tarjoamme myös lounasedun sekä erinomaisen työyhteisön.

Työhakemukset ja ansioluettelot pyydetään toimittamaan viimeistään su 4.1.2014 sähköpostiosoitteeseen info@hankintajuristit.fi tai postitse osoitteeseen Suomen Hankintajuristit Asianajotoimisto Oy, Erottajankatu 19 A 11, 00130 Helsinki.

Lisätietoja tehtävästä antaa markkinointipäällikkö Kiira Fischer, joko sähköpostitse tai puhelimitse (arkisin klo 9-11), puh. 040 5599 549.