Työelämän tietosuoja pähkinänkuoressa

17.01.2019 09:00 - 12:00  |  Helsinki

Yleinen tietosuoja-asetus tuli suoraan sovellettavaksi jäsenvaltioissa 25.5.2018. Jäsenvaltioilla on kuitenkin oikeus täsmentää ja täydentää asetuksen säännöksiä jäsenvaltioiden liikkumavaran puitteissa.

Työantaja käsittelee lähtökohtaisesti laajasti työntekijöiden erilaisia henkilötietoja, jotka ovat tarpeen työsuhteen kannalta. Samoin työnantaja käsittelee rekrytointitilanteissa työnhakijoiden henkilötietoja. Työnantajan kerätessä ja käsitellessä työnhakijan, työntekijän ja virkasuhteessa olevan henkilön henkilötietoja, yksityisyyden suoja tulee huomioida koko tiedon käsittelyn elinkaaren aikana.

Koulutuksessa käydään läpi työelämän tietosuojakysymyksiä niin, että työelämän osapuolet tietävät, miten tietosuojaan ja henkilötietojen käsittelyyn liittyviä kysymyksiä ratkaistaan työpaikalla.

Tervetuloa kuulemaan ja päivittämään tietosi työelämän tietosuojakysymyksistä sekä kuulemaan uuden tietosuoja-asetuksen vaikutuksista työelämän tietosuojaan.

Paikka: Tapahtumatalo Bank, Helsinki (Unioninkatu 20, Helsinki)

Aika: to 17.1.2019

Hinta: 350.00 € (ei sis. alv)

Koulutuksen käytännön järjestelyistä vastaa YritysAkatemia. Lisätiedot ja ilmoittautumiset YritysAkatemian kautta osoitteessa

https://www.yritysakatemia.fi/koulutukset/koulutushaku/tyoelaman_tietosuoja_pahkinankuoressa.4149.html

Ilmoittautumisen yhteydessä käytetään viitettä ”Hankintajuristit”.