Markkinoinnin ja viestinnän juridiikka sosiaalisessa mediassa

14.02.2019 09:00 - 15:00  |  Helsinki

Sosiaalisen median tarjoamien markkinointikanavien käyttö on merkittävä osa yritysten toimintaa ja keskeinen markkinoinnissa hyödynnettävä työkalu. Erilaisia sovelluksia ja ohjelmia tulee markkinoille päivittäin ja kommunikaatiomahdollisuudet muuttuvat koko ajan nopeassa tahdissa.

Monissa organisaatioissa tämä kehitys on herättänyt epävarmuutta siitä, miten sosiaalisen median viestintäympäristöjä voidaan ja miten niitä kannattaa hyödyntää yrityksen viestinnässä.

  • Miten varautua sosiaalisen median uhkakuviin ja miten hyötyä sosiaaliseen median antamista mahdollisuuksista?

Lisäksi markkinoinnissa tulee luonnollisesti ottaa huomioon henkilötietojen käsittelyä ja markkinointia koskeva muuttunut sääntely.

  • Tiedätkö jo, miten tietosuojalainsäädäntö tulee huomioida sosiaalisen median kautta tehtävässä viestinnässä ja markkinoinnissa?

Juridisia rajanvetotilanteita sosiaalisen median käyttöön liittyen kohdataan myös organisaation sisällä.

  • Mikä on rajanveto työntekijän ja työnantajan välisiin oikeuksiin ja oikeudellisen vastuun tiedostamiseen sosiaalisen median viestintäympäristössä?
  • Mitkä ovat yleisesti organisaation viestinnän ja markkinoinnin pelisäännöt sosiaalisessa mediassa?
  • Voiko työntekijän toimintaan puuttua sosiaalisessa mediassa?
  • Missä menee työnantajan oikeuksien rajat?

Tule kuuntelemaan käytännönläheistä ja ratkaisukeskeistä koulutustamme sekä saamaan ohjeistusta sosiaalisen median juridisten pelisääntöihin.

Paikka: Tapahtumatalo Bank, Helsinki (Unioninkatu 20, Helsinki)

Aika: to 14.2.2019

Hinta: 550.00 € (ei sis. alv)

Koulutuksen käytännön järjestelyistä vastaa YritysAkatemia. Lisätiedot ja ilmoittautumiset YritysAkatemian kautta osoitteessa

https://www.yritysakatemia.fi/koulutukset/johtaminen_ja_vuorovaikutus/markkinoinnin_ja_viestinnan_juridiikka_sosiaalisessa_mediassa.4093.html

Ilmoittautumisen yhteydessä käytetään viitettä ”Hankintajuristit”.