Ajankohtaista tietosuoja-asetuksesta

18.04.2018 13:00 - 16:00  |  Lappeenranta

EU:n uutta tietosuoja-asetusta aletaan soveltamaan kahden vuoden siirtymäajan jälkeen 25. toukokuuta 2018, jolloin kaikkien yritysten ja organisaatioiden henkilötietojen käsittelyn on oltava tietosuoja-asetuksen mukaista. Moni asia täsmentyy vasta siirtymäajan kuluessa, joten rekisterinpitäjien ja henkilötietojen käsittelijöiden on erityisen tärkeää seurata tietosuojaa koskevaa tiedottamista. Maaliskuussa 2018 on myös julkaistu hallituksen esitys uudeksi tietosuojalaiksi. Tulevassa tietosuojalaissa on tarkoitus säätää henkilötietojen käsittelystä kansallisella tasolla.

EU:n tietosuojaviranomaisista koostuva WP 29-tietosuojatyöryhmä laatii siirtymäaikana rekisterinpitäjille ja tietojen käsittelijöille suosituksia ja ohjeita tietosuoja-asetuksen sisällöstä, jotka ovat keskeisessä roolissa asetusta tulkittaessa.

Tämä koulutus on jatkoa Yritysakatemian koulutukseen ”Uusi tietosuoja-asetus – tietosuojasääntelyn uudistus”, ja tässä koulutuksessa perehdytään yksityiskohtaisemmin tietosuoja-asetukseen ja tulevaan tietosuojalakiin.

Tervetuloa kuulemaan ja päivittämään tietosi asetuksen siirtymäaikana annetuista tietosuojaviranomaisten tietosuojaa koskevista ohjeista ja suosituksista.

Paikka: Sokos Hotel Lappee, Lappeenranta (Brahenkatu 1, Lappeenranta)

Hinta: 350.00 € (ei sis. alv)

Koulutuksen käytännön järjestelyistä vastaa YritysAkatemia. Lisätiedot ja ilmoittautumiset YritysAkatemian kautta osoitteessa

https://www.yritysakatemia.fi/koulutukset/kaikki_koulutukset/ajankohtaista_tietosuoja-asetuksesta.3871.html

 

Ilmoittautumisen yhteydessä käytetään viitettä ”Hankintajuristit”.