Avaamme toimiston Varkauteen 3.8.2015!

Huikea kasvutarinamme jatkuu: Suomen Hankintajuristit Asianajotoimisto Oy avaa nyt toimiston Varkauteen. Toimistomme sijaitsee Varkauden Taitotalossa, osoitteessa Wredenkatu 2.

Varkauden toimiston lisäksi meillä on toinen sivukonttori Lontoossa sekä pääkonttori Helsingissä. Tällä hetkellä meillä työskentelee 18 henkilöä. Tarkoituksena on, että parhaillaan käynnissä olevan rekrytoinnin myötä löydämme vähintään kaksi uutta Hankintajuristia.

”Palvelulupauksemme on olla koko Suomen Hankintajuristit. Tätä lupausta olemme lunastaneet kiertämällä Suomea ahkerasti viimeisen kolmen vuoden ajan. Olemme olleet tien päällä jatkuvasti, kolmesta viiteen päivään viikossa. Rundi jatkuu edelleen eli tapaat meitä Hankintajuristeja joka puolella siellä, missä tapahtuu. Mutta nyt meillä on Suomessa jo toinen toimisto ja se tuo meille lisää jalansijaa ja pysyvyyttä. Olemme tuottaneet oikeudellisia palveluita uudella tavalla ja niille on ollut kysyntää. Haluamme luoda työpaikkoja ja olla omalta osaltamme nostamassa Suomea uuteen nousuun”, kertoo Marita Tapola.

”Varkauden toimiston johtajaksi on palkattu kokenut kuntapuolen ja hankintojen osaaja. Uskomme, että rekrytointimme tukee osaltaan kuluvalle tilikaudelle asettamiamme kasvutavoitteita”, toteaa toimitusjohtaja Valtteri Nieminen.

 

Lisätietoja:

 

toimitusjohtaja Valtteri Nieminen, puh: + 358 40 7771 784

asianajaja Marita Tapola p. + 358 44 5566 333